Eerste I Love IJburg-avond in de Flexbieb | IJburgerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226672&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ijburgernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=108" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo ijburgernieuws.nl
Energieke IJburgers op de fiets tijdens de duurzame tour van januari 2017. Ook dit was een initiatief van Natuurlijk IJburg.
Energieke IJburgers op de fiets tijdens de duurzame tour van januari 2017. Ook dit was een initiatief van Natuurlijk IJburg. (Foto: Hans Peijs)

Eerste I Love IJburg-avond in de Flexbieb

IJBURG Natuurlijk IJburg zet zich met vele mensen al jaren positief in voor de buurt. Reden voor de Flexbieb om een speciale avond te programmeren over de plannen en resultaten van de stichting. Donderdagavond 14 februari kunnen IJburgers (en anderen) zich laten informeren over alle lopende en nieuwe projecten en zich aansluiten. Deze Valentijnsavond wordt om die reden omgetoverd tot een heuse I Love IJburg-avond.

"Toen Joris Vermeulen van de Flexbieb deze datum voorstelde, was het idee voor de eerste I Love IJburg-avond snel geboren" vertelt NIJ-oprichter Linda Vosjan enthousiast. "Ik zie het ook als een vervolg op de IJburg Droomt IJburg Doet-avonden die we jarenlang georganiseerd hebben met een groep enthousiaste IJburgers."
Even uitleggen voor iedereen die niet (meer) weet wat IJburg Droomt IJburg Doet was: tijdens deze periodiek terugkerende bijeenkomsten kregen IJburgers de mogelijkheid ideeën toe te lichten met als doel af te tasten of het idee goed en levensvatbaar was en of anderen wilden aanhaken.
Linda: "Je hebt elkaar gewoon nodig om verder te komen en dat kan niet alleen maar met papierwerk, vergaderingen en via Hallo IJburg. IJburgers moeten elkaar ook kunnen ontmoeten om de vonk te laten overslaan."

Stormachtig ontwikkeld

Natuurlijk IJburg heeft zich de laatste paar maanden stormachtig ontwikkeld. Linda: "Er is zoveel moois waar mensen aan kunnen meedoen. Zo zijn er steeds meer vergroeningsgroepen, wordt er veel werk gemaakt van het schoon houden van IJburg, is er een project rond elektrische deelauto's en staat meer kunst in de openbare ruimte op de agenda."
Natuurlijk IJburg hoopt dat steeds meer IJburgers actief worden. Eigenlijk is er voor iedereen wat wils. Bij de jongeren van SET is genoeg te doen evenals in het wekelijkse Repaircafé. "Kom gewoon uit voor je liefde voor IJburg en doe mee!"

FlexBieb

De eerste I love IJburg-avond wordt gehouden in de FlexBieb aan de Talbotstraat en begint om 20.00 uur.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226672&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ijburgernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=108" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226673&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=ijburgernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=108" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>